Leer Hoe U Espresso Maakt Met Een Keurig-machine

Maar als u echt vastbesloten bent om espresso te maken met uw Keurig, zijn hier enkele stappen die u kunt proberen; hoewel het niet zo goed zal smaken als de echte espresso.

  • Giet vers en schoon water in de kan (Keurig) en verwarm deze tot 200 Fahrenheit om de rijke smaak van koffiedik te extraheren. Het water is het oplosmiddel. De temperatuur is van invloed op hoeveel u uit uw koffie kunt halen. De ideale temperatuur voor het zetten van koffie ligt tussen 195 F en 205 F.
  • Gebruik de een-twee-brouwverhouding; dat betekent dat je voor elke zes ons water ongeveer 1-2 eetlepels koffiebonen moet zetten. Giet het in je portafilter.
  • Plaats na het brouwproces de portafilter terug in uw kan; zet hem aan en stel de timer in op 25-35 seconden. Stel de timer in en zet de machine aan. Wacht niet op de crème, dat doet het niet. Maar als je normen niet te hoog zijn, zal het dat doen, giet dit brouwsel in je kopje en geniet van een heerlijke melange van sterke koffie.

Je kunt ook je melk in de kan gieten en op de knop drukken om een Cappuccino of Latte te maken. Wacht tot de melk opschuimt. Dit is een gemakkelijke en probleemloze manier om snel romige koffie te zetten zonder espressomachines of heet water te blazen.

Het Vonnis

Als u een echte espressoliefhebber bent, weet dan dat Keurig geen kopje koffie zal maken dat net zo lekker zal smaken als die van conventionele Italiaanse koffiemachines. Maar als je zin hebt in een snelle macchiato, latte, cappuccino of gewoon een kop sterke koffie, dan is Keurig voldoende.